×

Teamperformantie

Wat is teamperformantie?

Als onderneming weet u dat performante teams cruciaal zijn in het behalen van uw objectieven. Een evenwichtig team, met focus op het gewenst resultaat is de hoeksteen van uw organisatie.

Wanneer heb je er nood aan?

Teams die door een verandering gaan, een nieuwe manager, nieuwe samengestelde teams,… zijn slechts enkele voorbeelden waarbij een teaminterventie kan helpen om het team terug efficient en gefocust te laten samenwerken. Via deze teamworkshop gaan we op zoek naar de talenten en sterktes van het team en gebruiken we deze om het team verder te laten groeien.

Hoe pakken we dit aan?

Ik bekijk graag persoonlijk met u wat precies de teamcoachvraag is en op basis daarvan doe ik een voorstel voor de inhoud van het traject en maak ik een offerte aan.

Contacteer mij vrijblijvend om af te stemmen hoe we elkaar kunnen helpen.

You can’t photoshop personality

— Someone, somewhere

Meer compassen om te werken met teams

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.