×

Executive coaching

Wat is executive coaching?
Executive coaching richt zich op beter leren managen en leiding geven en levert positieve resultaten op voor zowel jezelf als voor jouw team. Meer bewustwording leidt namelijk tot bewustere keuzes en het nemen van meer verantwoordelijkheid vanuit pro-activiteit, zelfsturing en zelfmanagement en dit heeft een positief effect op je omgeving. In een relatief korte tijd veranderen verschillende problemen naar een uitdaging.

Wanneer heb je nood aan executive coaching?
Als manager sta je voor heel wat uitdagingen. In de huidige werkomgeving gaat alles snel, verandert er veel en wordt er heel wat flexibiliteit gevraagd. Ook je team staat voor deze uitdaging en daarbij is communicatie en feedback geven cruciaal.

Hoe pakken we dit aan?

De duur van de begeleiding hangt af van de coachingvraag. Op basis daarvan maak ik een offerte aan. Mijn ervaring leert me dat een coachingtraject meestal binnen 3 maanden tot een half jaar hun doelstelling bereiken. Tijdens een eerste intake sessie wordt de coachingvraag duidelijk gedefinieerd tussen de coach, coachee en leidinggevende.

Een coachingsessie duurt 90 min.

Interesse? Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Contacteer mij vrijblijvend.

You can’t photoshop personality

— Someone, somewhere

Meer kompassen voor het begeleiden en coachen voor bedrijven

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.