×

Teamvitaliteit

Wat is teamvitaliteit

Ieder teamlid draagt verantwoordelijkheid voor het behalen van het collectieve doel. En ieders persoonlijke energie en mentale kracht bepalen voor een groot deel het succes. Maar kent iedereen elkaars kracht? En elkaars zwaktes? De teamtraining Vitaliteit biedt inzichten en handvatten om samen meer grip te krijgen op elkaars gedrag. Om van daaruit te werken aan een vitaal en performant team.

Wanneer doe je beroep op een coach?

Deze workshop kan als teambuilding opgezet worden of bij nieuwe teams, of nieuw samengestelde teams. Deze teaminterventie kan helpen om het team met hernieuwde kracht en vitaliteit te laten samenwerken. Met deze workshop gaan we op zoek naar nieuwe inzichten van zichzelf en mekaar en gebruiken we deze om de mentale kracht van het team te versterken.

Hoe pakken we dit aan?

Ik bekijk graag persoonlijk met u wat precies de teamcoachvraag is en op basis daarvan doe ik een voorstel voor de inhoud van het traject en maak ik een offerte aan.

Contacteer mij vrijblijvend om af te stemmen hoe we elkaar kunnen helpen.

Look in the mirror,
that's your competition.

— Internet, The

Meer kompassen om te werken met teams

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.