×

Teameffectiviteit

Wat is teameffectiviteit?

Effectieve samenwerking is niet vanzelfsprekend. Het kunnen herkennen, waarderen en benutten van elkaars verschillen is van cruciaal belang voor het succes van een team. Wanneer ieder teamlid inzicht heeft in zichzelf en zijn of haar verhouding tot anderen, dan zal dit de effectiviteit van het gehele team ten goede komen.

Wanneer doe je beroep op een coach?

Wanneer je wil werken op het verhogen van het meer nemen van verantwoordelijkheid en leadership, het ontwikkelen van een gemeenschappelijk teamobjectief, groeien naar een zelfsturend team, denken in oplossingen i.p.v. in problemen… Om die elementen te verbeteren kan teamcoaching een goede begeleidingsvorm zijn.

Hoe pakken we dit aan?

Ik bekijk graag persoonlijk met u wat precies de teamcoachvraag is en op basis daarvan doe ik een voorstel voor de inhoud van het traject en maak ik een offerte aan.

Contacteer mij vrijblijvend om af te stemmen hoe we elkaar kunnen helpen.

Look in the mirror,
that's your competition.

— Internet, The

Meer kompassen om te werken met teams

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.