×

Communicatie en feedback geven

Wat versta ik onder communicatie en feedback geven?
Een duidelijke communicatie binnen en buiten het team kan vele misverstanden (lees frustraties en conflicten voorkomen). Praten met elkaar in plaats van over mekaar. Iedereen heeft behoefte aan eerlijke uitspraken, waardering én opbouwende kritiek . Maar goede feedback is schaars. Het kunnen herkennen, waarderen en benutten van elkaars verschillen is van cruciaal belang voor het opzetten van een constructieve dialoog.

Wanneer heb je nood aan een coach?
Teams die een feedback cultuur willen opzetten of deze nog verder willen versterken. Teams die effectiever willen leren communiceren en samenwerken of teams waar communicatie moeizamer verloopt . Een teamworkshop kan helpen de onderlinge communicatie en daaruit volgend ook de samenwerking te bevorderen .Via deze workshop krijgt het team nieuwe inzichten in de communicatie dynamiek van het tea en komen tot heldere afspraken over concrete verbeteracties. Wanneer ieder teamlid inzicht heeft in zichzelf en zijn of haar verhouding tot anderen, dan zal dit de effectiviteit van het gehele team ten goede komen.

Hoe pakken we dit aan?

Ik bekijk graag persoonlijk met u wat precies de teamcoachvraag is en op basis daarvan doe ik een voorstel voor de inhoud van het traject en maak ik een offerte aan.

Contacteer mij vrijblijvend om af te stemmen hoe we elkaar kunnen helpen.

Look in the mirror,
that's your competition.

— Internet, The

Meer kompassen om te werken met teams

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.