×

Over Ilsa

Ilsa Goossens

Certified Business & Executive Coach
Trainer
HR Consultant

Na meer dan 20 jaar actief te zijn in multinationals en kleinere organisaties met verschillende culturen, zet ik graag mijn ervaring in naar andere bedrijven en individuen. Ik ben meer dan ooit overtuigd van de noodzaak om gemotiveerde en gezonde werknemers te houden en te vinden in deze VUCA wereld.

Via verschillende rollen binnen HR en Talent Management, heb ik veel ervaring in individuele begeleidingen en teamveranderingen.

Door diverse teams in verschillende omgevingen te hebben geleid, heb ik mijn management vaardigheden kunnen ontwikkelen en heb ik ervaring met nieuwe manieren van werken in snel veranderende omgevingen.

Daarom kan ik een verschil maken voor u als individu en/of uw organisatie, aangezien ik nu mijn HR-achtergrond combineer met mijn passie om bij mensen persoonlijke groei en verandering te stimuleren en dit als Certified Business & Executive coach en HR-consultant.

Contacteer mij rechtsreeks via ilsa@1-in-coaching.be of op 0473 99 98 37. Je kan ook een bericht achterlaten via de website.

Mail Ilsa

Bel Ilsa

Stuur een bericht

Over Ilsa

Master in handels-en financiële wetenschappen met optie HRM. Opleiding als Professioneel, stress&burn-out en Team coach. Practitioner Insights en Enneagram. Outplacement Coach, (ICF certified-ACC)

Persoonlijkheid Open, eerlijk, loyaal, team player, kritischAllergieën Nalatigheid, valsheid, machtsmisbruik

Talen

Nederlands Engels Frans

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.