×

Organisatieverandering

Wat is organisatieverandering
Organisaties veranderen voortdurend en reorganisaties, fusies zijn een constante geworden. In deze veranderlijke, onzekere, complexe en ambigue omgeving (VUCA wereld) staat u als bedrijf voor de uitdaging om ook uw medewerkers blijvend te motiveren en hen zaken anders te laten aanpakken.

Wanneer heb je nood aan organisatieverandering?
Bent u als organisatie op zoek naar de beste manier uw medewerkers hierop voor te bereiden, te ondersteunen in het anders denken, meer agile en wendbaar te worden of eventuele angsten en onzekerheden om te zetten in een positieve teamdynamiek dan kan coaching van medewerkers, leidinggevende of teams een antwoord bieden.

Hoe pakken we dit aan?

Ik bekijk graag persoonlijk met u wat precies de coachvraag is en maak een voorstel voor de inhoud van een traject samen met een offerte.

Interesse?
Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Contacteer mij vrijblijvend.

Coaching is universal language of change and learning

— Internet, The

Meer kompassen voor het begeleiden en coachen voor bedrijven

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.