×

Bepaling persoonlijkheidsprofiel

Wat is een bepaling van een persoonlijkheidsprofiel?
Een persoonlijkheidsprofiel geeft je een beter inzicht in wie je bent, je talenten, je sterktes, wat je drijft, je manier van communicatie, je valkuilen, je remmingen, angsten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Om een beter inzicht in jezelf te hebben en om anderen beter te begrijpen en in het bijzonder waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren.

Welke profielen zijn beschikbaar?
Insights Discovery
Het INSIGHTS Discovery profiel is een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelingspunten liggen.

Meer lezen

Enneagram
Deze ontwikkelingstool bestaat uit 9 types en gaat op zoek naar je drijfveren. Elk type zit in elk van ons maar één ervan is je automatische piloot, zowel bewust als onbewust.

Meer lezen

Hoe pakken we dit aan?

De eerste stap is het invullen van een online vragenlijst (max 20 min). Daarna maken we een afspraak voor verdere toelichting en uitgebreid gesprek (2uur).

Een persoonlijkheidsprofiel bepaling kost €165.

Interesse? Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Contacteer mij vrijblijvend.

Voor loopbaancheques werk ik samen met 361.


You can’t photoshop personality

— Someone, somewhere

Meer kompassen voor individuele coaching

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.