×

Insights Discovery

Het INSIGHTS Discovery profile

Dit persoonlijk profiel gaat helemaal over jou en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelingspunten liggen.

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf en dit op een “goede” dag en een “slechte” dag.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst.

Behalve tekst bestaat het profiel uit een eenvoudig, makkelijk te onthouden kleurensysteem. Daardoor is het goed te onthouden. Dit vergroot de kans van slagen aanzienlijk als het gaat om lange termijn toepassingen en veranderingen.

Om een Insights Discovery Profiel te verkrijgen dien je een vragenlijst met meerkeuzevragen in te vullen. Dit neemt slechts 20 minuten in beslag.

Interesse?

Heb je vragen over het INSIGHTS discovery profiel of wil je een afspraak maken? Contacteer mij vrijblijvend.

Choose a job you love and you never have to work another day.

— Steve Jobs

Ontdek meer tools en tests via 1-in-coaching

Online burn-out test

Wil je zelf testen of je met een (beginnende) burn-out kampt? Lees de volgende stellingen door. Herken je jezelf in het merendeel van deze stellingen?

Lees meer

Enneagram

Deze ontwikkelingstool bestaat uit 9 types en gaat op zoek naar je drijfveren. Elk type zit in elk van ons maar één ervan is je automatische piloot, zowel bewust als onbewust.

Lees meer

1-in-Coaching — “Reflect to move”

Professionele coach en trainer voor organisaties, teams en individu.

Contacteer Ilsa

Ilsa Goossens
ilsa@1-in-coaching.be
0473 99 98 37

Meer over Ilsa

Subsidies

Coaching met betrekking tot loopbaanvraagstukken en levensloopbaanvragen kunnen via loopbaancheques betaald worden. U betaalt dan 40eur voor 4uur coaching (kan eenmalig verlengd worden). Meer informatie of u recht heeft op loopbaancheques kan u terugvinden op www.vdab.be. Voor de loopbaancheques werk ik samen met Search&Selection

 

Shtick was here.